CITY SNACK LEIDEN BREESTRAAT

CITY SNACK LEIDEN BREESTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij City Snack Leiden Breestraat. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 12:14 Om 22:00 besteld. Kwam on 23:30 pas aan. Tussendoor gebeld en werd gezegd dat het onder weg was. Na 20 min kwam het toen pas. Jammer.
10 mei 2022 om 1:45 Het was weer lekker. Dank u.
16 apr 2022 om 12:55 Zonder twijfel de goorste bal gehakt die ik ooit heb geprobeerd te eten. Na een hap de prullenbak in gegaan. Friet waren prima en meer dan genoeg.
12 apr 2022 om 1:13 Hele vrolijke bezorger:)) en heerlijk eten, vooral turkse pizza’s waren perfect!
11 apr 2022 om 15:17 Turkse pizza en patat waren heel goed. Bezorging was ook top!
7 apr 2022 om 9:47 Bijna anderhalf uur op mijn bestelling moeten wachten + kaassoufflé was niet te eten. Ik bestel hier nooit meer
4 apr 2022 om 13:16 Bestel altijd hier, is fk goed maar gister was ik echt veels te skaffa en had ik echt kapot veel honger, verder is kk goeie, ga zo door strijders
3 apr 2022 om 19:04 Prima eten! Hele snelle bezorging en zeer vriendelijke bezorger aan de deur. Zo zie ik ze graag!
1 apr 2022 om 15:34 Prima lekker en veel.
31 mrt 2022 om 8:51 Lekker!
26 mrt 2022 om 22:12 Was weer toppy
25 mrt 2022 om 2:37 Snel geleverd lekkere pinda saus